Thuis

Reaching Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Ons verhaal begint terug in 2010. Bereikend Technologieco., is Ltd een belangrijk bedrijf, dat voor ontwerp, vervaardiging en verkoop van hoofdtelefoons, slimme horloges en andere toebehoren, met inbegrip van TWS, ANC, Getelegrafeerde, Beengeleidingsoortelefoons, Slimme banden, Slimme horloges en enz. wijdde.

China Reaching Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Met innovatief ontwerp, superieur techniekvermogen, verticaal geïntegreerd productiesysteem en flexibele zakelijke bewerking, heeft het Bereiken bekende brandmerkende cliënten wereldwijd OEM en ODM de diensten aangeboden om tot hoogte te leiden - kwaliteitshoofdtelefoons in de afgelopen 10+-jaren.

 

Van identiteitskaart-ontwerp, aan structuur en elektronisch ontwerp, ontwikkelt de software zich, vormt het maken, injectie, verschijningsverwerking, SMT, assembleert en verpakt, wij stroomopwaartse diepteintegratie en de stroomafwaartse middelen, one-stop levering professioneel OEM/ODM dienen aan klant.

 

In de loop van de afgelopen 10+-jaren, heeft het Bereiken stevige verhouding op lange termijn met cliënten, leveranciers en de industriepartners gebouwd en aan het creëren van producten gebouwd dat wij intens trots van zijn. Het is onze opdracht voor te houden Bereiken groeiend en tot stand brengend groot voordeel aan cliënten, werknemers, en partners.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gevestigd in 2010, Bereikend Technologieco, is Ltd een professionele fabrikant voor hoofdtelefoons, slimme horloges en andere toebehoren, met inbegrip van TWS, ANC, Getelegrafeerde, Beengeleidingsoortelefoons, Slimme banden, Slimme horloges en enz.

 

Met onze het nauwkeurige product plaatsen, hebben de strikte kwaliteitscontrole, en onze het ononderbroken vechten die, nu onze eigen productiefaciliteiten met productiviteit van 3000-5000 eenheden per dag bereikenWij hebben rijke OEM ervaring en kunnen OEM steekproef in 5-7 dagen beëindigen. Ons professioneel kwaliteitscontrolepersoneel waarborgt de beste kwaliteit. Als u origineel ontwerp zoekt, zijn wij de keus aangezien wij binnenshuis een sterk team voor product en verpakkingsontwerp hebben. Ons ontwerp beschouwt stijl, functionaliteit en kwaliteit als zijn kern.

 

 

Uw tevredenheid is onze grootste motivatie!

 

 

 

 

Reaching Technology Co., Limited Reaching Technology Co., Limited Reaching Technology Co., Limited Reaching Technology Co., Limited Reaching Technology Co., Limited
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%