Thuis

Reaching Technology Co., Limited Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Productielijn

   

  Als professionele fabriek, hebben wij de productiebasis van meer dan 3000 vierkante meters, professioneel R&D-team, goed uitgeruste moderne bureaus, stofvrije workshop, prima productiemateriaal. Om hoogste kwaliteitsproducten aan alle klanten aan te bieden, hebben wij professioneel QC team, zullen alle producten strikte test vóór verzending overgaan, ervoor zorgen zijn alle producten de hoogste kwaliteit van 100%.

   

  Reaching Technology Co., Limited fabriek productielijn 0

   

  Reaching Technology Co., Limited fabriek productielijn 1

   

  Reaching Technology Co., Limited fabriek productielijn 2

   

  Reaching Technology Co., Limited fabriek productielijn 3

   

   

   

 • OEM / ODM

  OEM/ODM de dienst

   

  Met innovatief ontwerp, superieur techniekvermogen, verticaal geïntegreerd productiesysteem en flexibele zakelijke bewerking, heeft het Bereiken bekende brandmerkende cliënten wereldwijd OEM en ODM de diensten aangeboden om tot hoogte te leiden - kwaliteitshoofdtelefoons in de afgelopen 10+-jaren.

   

  Van identiteitskaart-ontwerp, aan structuur en elektronisch ontwerp, ontwikkelt de software zich, vormt het maken, injectie, verschijningsverwerking, SMT, assembleert en verpakt, wij stroomopwaartse diepteintegratie en de stroomafwaartse middelen, one-stop levering professioneel OEM/ODM dienen aan klant.

   

 • R & D

  R&D-Team

   

  Het bereiken heeft een krachtig R&D-team met meer dan 20 ingenieurs in ingediend elektronisch van de consument. Wij kunnen verschillende soorten oortelefoons en slimme horloges maken. OEM/ODM de dienst wordt gesteund, ook kunnen wij hen in uw eigen ontwerp maken.

Contactgegevens
Reaching Technology Co., Limited

Contactpersoon: Mr. Calvin

Tel.: 13710003515

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)